kapcsolódás - dandelions.hu

HA HÍVÁST ÉRZEL, HÍVJ!

Ha szeretnél egy adott helyzetben továbblépni, és úgy érzed, szívesen találkoznál velem, hogy megtaláld a megoldásodat, engedd meg magadnak, hogy támogassalak!

Segítek, hogy TE is megtaláld a megOLDÁSodat és a továbblépésed irányát.
Czirkos Orsolya
kineziológus, tréner, coach
+36 30 531 4246
orsolya.czirkos@gmail.com Kapcsolódás
  • A veled való munka számomra az eddigi legpozitívabb, és szerintem a legizgalmasabb! Igazi nőként, igazi finom, de határozott nőkènt vezetted a közös munkát, melynek minden pillanata tele volt nagy AHA élménnyel!
  • Érthető volt számomra az út, és az útjelzők, mert szerintem nagyon fontos ebben a folyamatban, hogy mi magunk - a te terelő és kedves hozzáállásoddal - jöjjünk rá és oldjuk meg az előttünk álló "problémákat"!
  • Az önmagunkon való dolgozás egy élethosszig tartó folyamat, amelyben a kineziológia az egyik legcsodálatosabb és leghatékonyabb módszer! Te pedig egy csodálatos ember és fantasztikusan jó szakember vagy!
  • Orsi olyan Segítő, aki mellett teljes mértékben biztonságban érzed magad, így végig tudsz menni azon az úton, ami bár lehet, hogy fájdalmas, de eredményes és felszabadító. Orsi fogja a kezed, amíg Te felfedezed magadban az őserőt. Visszavezet önmagadba, hogy tudd, ki Vagy Te. Félelem nélkül tudsz magadba nézni és meglátni mélységeidet, hogy majd útnak indulhass, és szárnyalhass.

küldés
x
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions