Blog - dandelions.hu - MESTERMŰ MESTERMŰ
MESTERMŰ
Férfit a nő választ. A látszat persze csalhat olykor, de végeredményben ez történik, amikor egy kapcsolat elindul. A nő kifejezi a maga módján, hogy hajlandó lenne dolgozni a férfin az ő érdekében, és a férfi megadja magát ennek a hívásnak.
 
Vegyük a nőt! A nő feladata, hogy megteremtse belső magabiztosságát. Nem arra kell törekednie, hogy megtalálja a férfit, vagy az álomhivatását, vagy hogy mindenáron anyává váljon. Feladata az, hogy harmóniában, egyensúlyban legyen önmagával, aztán a neki való szerepek úgyis rátalálnak automatikusan. Mondhatom úgy is, hogy belső magabiztosságának következményeként ott lesznek a neki örömet jelentő helyzetek, feladatok és az ehhez szükséges emberi kapcsolatok.
 
Aztán vegyük a férfit is! A férfi leghőbb vágya, hogy igazi férfiként, hétköznapi hősként nézzen fel rá a nő. Igényli a rajongást, a nőtől felé érkező tüzet. Ez élteti. Amikor a nő belső magabiztosságát megtalálva végre megérti, hogy nem a keresés volt a feladata, hanem belső egyensúlyának kialakítása és fenntartása, akkor ezt az erőt a világba kiküldve üzen a számára megfelelő férfijelöltnek, hogy dolguk lehet egymással. A férfi pedig meglátva a nőben az erőt, elfogadja a felkérést, hiszen a zsigereiben pontosan tudja, hogy minden az ő valódi férfiminősége érdekében történik.
 
A nő hajlandó alkotni, a férfi pedig átengedi magát az alkotó folyamatnak. Ebből az együttműködésből végül megszületik a világban győztesként működő valódi férfi. Mestermű születik.
Blog Kategóriák - dandelions.hu Kategóriák
A korábbi gondolatokat kategóriákba rendezve itt olvashatod.
Így könnyebben megtalálhatod azokat a írásokat, amelyek éppen most segíthetnek Neked a továbblépésben.
Szerelemközösség
Hivatástudat
Egységélmény
Ember
Rögök
Létélmény
A sikeres nő útja
Szembejött velem
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions