Blog - dandelions.hu - BESZÉLNED NEM KELL BESZÉLNED NEM KELL
BESZÉLNED NEM KELL
Belenézek a szemedbe, és látom a mélységet. Nem beszélsz, mégis látom. Az ujjaim érintik az arcodat és megáll az idő. Nem vágyom máshová, mert a helyemen vagyok. Nem mondja senki. Te sem beszélsz, de az elrendeltség érzése közvetíti az összetartozást. Tudom. Nem azért, mert bárki mondta volna, hanem mert eleve tudom. Eleve, mert így volt ez mindig. Összetartozunk. Benne van a sejtjeinkben. Tudjuk. A sejtjeink emlékeznek. Tudják. Az összetalálkozással pusztán helyére kerülnek a dolgok. Ez elrendelés. Ezért nem vágyunk máshová.

Szabad-e, lehet-e menni? Felelősségtudat kontra elrendelés. Mikor vétkezünk? Amikor a felelősségtudatnak mondunk ellent, vagy amikor az elrendelésnek? Mi az igazi bűn? Amit mások ellen, vagy amit a lelkünk elrendelése ellen követünk el? És mi a helyzet a többiekkel? A többiekkel körülöttünk. Nekik mikor ártunk? Amikor a felelősségtudatot választjuk, vagy amikor az elrendelést? A rögök ott vannak mindegyik választásban. A rögök, amelyek tanítanak. Mikor teszünk jót a többiekkel? Melyek azok a rögök, amelyek igazán a javukat fogják szolgálni? Amikor a felelősségtudat választásának mintáját kapják, vagy amikor engedünk a lelkünk elrendelésének? Mit szabad választanunk?

Súlyos kérdések. Nézz magadba! Ha benned a kérdés, benned a válasz is. És segítség mindig van. Keresd meg!
 
Blog Kategóriák - dandelions.hu Kategóriák
A korábbi gondolatokat kategóriákba rendezve itt olvashatod.
Így könnyebben megtalálhatod azokat a írásokat, amelyek éppen most segíthetnek Neked a továbblépésben.
Szerelemközösség
Hivatástudat
Egységélmény
Ember
Rögök
Létélmény
A sikeres nő útja
Szembejött velem
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions