Blog - dandelions.hu - A SZERELEM FONTOSSÁGA A SZERELEM FONTOSSÁGA
A SZERELEM FONTOSSÁGA
"Semmi sem hasonlítható a szerelemhez. Ahhoz az inspiráló, izgalmas, lüktető erőhöz, ami a legjobb, legszebb formánkat hozza ki belőlünk. Amikor az egész világot szebbnek, jobbnak látjuk a lehetőségeinket korlátlannak, a bolygót pedig a létező legcsodálatosabb helynek."

Semmi sem pótolja a szerelmet, de pusztán a férfi-nő közti kapcsolatra korlátozni sem szabad azt, mert sokkal több a szerelem, mint ahogy azt a legtöbb nő gondolja. A szerelem minősége az, amire a nőnek törekednie érdemes. A szerelem minősége pedig nem más, mint a fent idézetben leírt  túláradás, túlcsordulás érzése, az élet átölelése. Fontos ugyanakkor a tudatosítás is. Annak pontos tudása, hogy most, a pillanatban mi is az, amit egyfajta túlcsordulásként élsz meg, és miért érzed azt. Rögzítened kell az érzést magadban örökre felidézhetően. Szükséged lesz még rá.

A férfi-nő kapcsolódás elengedhetetlen, mert a köztük lévő szerelem az alfája a szerelem minőségének, innen indul minden, de korántsem jelenti a végpontot. Amikor a szerelmet ki tudod terjeszteni az egész életedre, és azt akkor is fenn tudod tartani, amikor éppen egy párkapcsolat végén vagy, akkor a szerelem lagmagasabb minőségét éled meg. Amit egyszer már érzésként tudatosan rögzítettél magadban, azt bármikor képes vagy felidézni, és ezzel megtartod magad a középpontodban, nem billensz ki. Ez az erőd. Az élet szerelmese tudja, hogy az élet szép, hogy az élet a legnagyobb ajándék, és akkor is elégedett nő marad, amikor épp férfi nélkül van. Na és persze, talán mondanom sem kell, de az élet szerelmese saját magát is végtelenül szereti. Önszeretet nélkül nincs meg a túlcsordulás képessége, mert nincs meg a szerelem teljes spektrumú minősége. 

Végezetül az életbe szerelmes nő nem nélkülöz. Amikor úgy érzi, hogy ott kell lennie a férfinak mellette, akkor az ott van, mert a párkapcsolat jelenléte is olyan természetes következménye a sikeres nő életének, mint minden más ajándéké. Amikor szerelmes vagy az életbe, vonzol. Mindent, amire csak vágysz. A sorrend pedig, kedvesem, nem fordított! Ha azt gondolod, az életbe majd akkor leszel szerelmes, ha megérkezik abba a férfi, akibe szerelmes lehetsz, akkor tévedsz. Kezdd el szeretni az életed, és benne önmagad! 

A sikeres nő útja programban megismerkedhetsz a benned élő sikeres nővel, aki vonzó, mert érti a szerelem minőségét. 

Jelentkezés: http://dandelions.hu/amit_erdemes/olvass_tovabb/A-Sikeres-No-Utja-15


Forrás: http://www.stylemagazin.hu/hir/Szukseg-van-a-szerelemre/9321/keresd-a-not/eletmesek
 
Blog Kategóriák - dandelions.hu Kategóriák
A korábbi gondolatokat kategóriákba rendezve itt olvashatod.
Így könnyebben megtalálhatod azokat a írásokat, amelyek éppen most segíthetnek Neked a továbblépésben.
Szerelemközösség
Hivatástudat
Egységélmény
Ember
Rögök
Létélmény
A sikeres nő útja
Szembejött velem
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions