Blog - dandelions.hu - TÉVUTAK TÉVUTAK
TÉVUTAK
Fejlődés. Lelki fejlődés, önfejlődés, spirituális fejlődés. Hányan, hányszor, hányféle formában hangoztatják ezt!  Aztán a fejlődés egyszer csak öncélúvá lesz, és visszafelé sül el. Megcélzod az egot, hogy végre felszámold mindazt az életedben, amiről azt gondolod, hogy „ez az ego”, de nem te vagy. Közben észre sem veszed, hogy mindez a különlegesség érzésével felruházva felsőbbrendűvé tesz. Arrogánssá válsz a környezeteddel szemben, elkényelmesedsz az életed gyakorlatias feladatait illetően. Mindezt teszed azért, mert számos helyen, számos formában meghallgattad, elolvastad, elhitted, hogy hasíts le magadról mindent, ami negatív, nem a te „rezgésed”, ami hátráltat. Elhitted azt, hogy ettől leszel magas szinten, magas rezgésen, tiszta tudattal, spirituálisan fejlett és minden egyéb módon érett.

Mi ebben a tévedés?

Az, amikor azt hiszed, hogy a spiritualitás és a fejlődésed hermetikusan történik. Nem, a spiritualitás és a fejlődésed nem hermetikusan történik. Az maga az ÉLET. Az életben pedig ott vannak a nehézségek, amelyek nem bekeretezve, lezárva, lehasítva, mindenféle különleges technikákkal megfejtve építenek Téged. Minden nehézség akkor tud építővé válni benned, ha az életnek, az élet szereplőinek és történéseinek való teljes odaadással és végtelen alázattal vagy jelen benne. Ehelyett sokan úgy járják az utat, hogy a megtanult kommunikációs és egyéb technikákkal kordában akarják tartani azt, ki akarják válogatni a szereplőket, a helyzeteket. Ez a tévedés. Nem vagy mindenható! Nem véletlenül vagy olyan, amilyen, és ez a valamilyenséged nem azért van, hogy mindenáron megváltoztasd, óriási energiákat megmozgatva valami mássá válj. A valamilyenséged mentén az életedben megjelenő helyzetek és szereplők sem azért vannak, hogy mindenáron megváltoztasd vagy kordában tartsd azokat, hanem azért, hogy megéld őket és tanuld meg jól élni azt az életet, ami a tied. Annak minden adottságával együtt. Ehhez kell az odaadás és az alázat. Akinek ez sikerül, az képes éretten és bölcsességgel élni az életét. Tévutak helyett valódi útját járja be.
Blog Kategóriák - dandelions.hu Kategóriák
A korábbi gondolatokat kategóriákba rendezve itt olvashatod.
Így könnyebben megtalálhatod azokat a írásokat, amelyek éppen most segíthetnek Neked a továbblépésben.
Szerelemközösség
Hivatástudat
Egységélmény
Ember
Rögök
Létélmény
A sikeres nő útja
Szembejött velem
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions