foglalkozások - dandelions.hu

EGYÉNI FOGLALKOZÁSOK

Találkozásaink során a folyamat középpontjában az a feladat áll, amelyet meg akarsz oldani. Erre a feladatra érdemes úgy tekintened, mint egy motiváló ERŐre, amely arra késztet, hogy tegyél valamit magadért.

A folyamatban coachként bátorítalak, valódi célod megfogalmazására. Segítelek erősségeid felismerésében, hogy képes legyél tudatosan használni őket. Végül pedig inspirállak, hogy a munka során a célod elérése érdekében hozott döntésed mentén magabiztosan cselekvő, elégedett emberként haladhass tovább az utadon.
A logikus lépésekből felépülő coaching folyamat során kineziológusként ösztönözlek az intuíciód és az érzéseid felszabadítására is, hogy segítségükkel megtaláld azt a mintádat, meggyőződésedet, melynek feloldásával és átalakításával hosszútávon is kiegyensúlyozott és magaddal együttműködő emberként tapasztalhatod meg az ÉLET csodáját.

Megtanítalak arra, hogy életed lényege a fejlődésre való törekvés, amivel folyamatosan saját magad és környezeted javát szolgálod. Muníciód ehhez a SZERETET.
Egyéni foglalkozások
foglalkozások - dandelions.hu

CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK

intuitív témafeltáró és feldolgozó workshop
Intuitív témafeltáró és feldolgozó workshop
A legtöbb ember, amikor nem érzi jól magát, amikor úgy érzi, hogy nem ő irányítja életét, témájával kapcsolatosan csak nagyon nehezen tudja valódi célját megfogalmazni. Így természetes, hogy a megoldást is csak nehezen, vagy egyáltalán nem képes meglátni.

Kis csoportos formában való közös munkánkat segíti a csoport ereje, az együttműködés és az intuíció behívása. A workshop során ráismersz a Téged ténylegesen foglalkoztató témád mibenlétére, képessé válsz valódi célod megfogalmazására. Majd az új nézőpontok beengedésével, illetve azok egymás mellé állításával rálátsz a megoldásodra, és megtervezed következő lépéseidet saját cselekvési terved mentén. Az igazi változás ott kezdődik, ahol készek vagyunk beengedni az új, szokatlan, ismeretlen nézőpontokat, és hajlandóak vagyunk megváltoztatni a témával kapcsolatos korábbi szemléletünket. A munkafolyamat során trénerként inspirállak és ösztönözlek arra, hogy vedd a bátorságot és lépj saját fejlődésed érdekében a változás útjára.
A sikeres nő útja workshop
A sikeres nő útja workshop
Manapság az emberek hajlamosak a sikert külső mércékkel meghatározni. Mennyi pénzed van, milyen karriert futottál be, milyen pozícióban vagy, hol laksz, ki a férjed, és még hosszan lehetne folytatni a sort. Miért van akkor mégis az, hogy bár a fenti kérdésekre kielégítő válaszokat tudsz adni, mégis szomorúnak, lehangoltnak, kevésnek érzed magad? A kielégítő külső körülményeid ellenére mégis állandó kísérőddé vált egyfajta belső elégedetlenség, és a legkevésbé sem érzed magad sikeresnek. Még akkor sem, ha a környezeted ezt gondolja Rólad.

A workshop során választ kapsz arra, hogy mi az, ami igazán sikeressé tesz egy nőt, mi az, ami hiányzik ehhez a Te életedből, mit tudsz tenni annak érdekében, hogy mégis sikeres, elégedett nőként élhesd az életed.
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions