Köszöntelek! -dandelions.hu Köszöntelek!

Czirkos Orsolya vagyok. Hivatásom szerint fejlesztő szakember. Végzettségeim szerint tanár, tréner, tanácsadó, coach, kineziológus. Meggyőződésem, hogy az ember életében legfontosabb feladata a fejlődésre való törekvés. A törekvés arra, hogy jobbá váljék. A fejlődés színtere maga az élet, fokmérője a minőségi emberi kapcsolatok. Amikor találkozunk egymással, én vagyok az, aki támogat a fejlődésed útján. Én vagyok az, aki hisz Benned, aki tudja, hogy képes vagy a fejlődésre. Hiszen, ha nem így lenne, nem is találkoznánk. Én vagyok az, aki pontosan tudja, hogy megvannak az erőforrásaid ahhoz, hogy a fejlődésed érdekében változz. Én vagyok az, aki teljes figyelmét adja azért, hogy ne csaphasd be önmagad, hiszen azért jössz, hogy jobb lehessen az életed. Amikor találkozunk Te vagy az, aki már tudod, a nehézségeidért nem a másik ember, nem a külső körülmények, és nem is egyfajta balszerencse a felelős, így nem is áll módodban, hogy ezeket változtasd meg. Te vagy az, aki tudod, hogy változtatni kizárólag magadon tudsz. A változás Belőled indul. A többi majd idomul a szerint, ahogy Neked a legjobb. Így válik aztán jobbá az életed.


A hivatásom mellett a mindennapjaimban vagyok még feleség, anya, gyerek, barát és még sok minden más is. Tanulópályáim életemnek ezek a területei, ahol én is hosszú évek alatt ismerkedtem magammal, az erőforrásaimmal, a vágyaimmal, feladataimmal azért, hogy a törekvésemet, mi szerint a magasabb minőségű élet nem illúzió, hanem elérhető valóság, megvalósíthassam. Tanultam, hogy nőként legyek képes a nőknek rendelt női szerepeimben működni azért, hogy mellettem a férfi is képes lehessen megélni a férfiminőségét. És persze az út nem ért véget azzal, hogy most már mások segítésén is dolgozom. Pusztán újabb tanulópályával gazdagodott az életem. Mindig tanulok én is Tőled, aki velem dolgozol Magadért.

Vállald fel Önmagad!

Szeretettel: Czirkos Orsi
Czirkos Orsi
Hitem, hogy a nagyszerű dolgok a kényelmi terünkön kívülről indulnak, aztán válnak ismét komfortossá. Az erőforrásainkra akkor válunk tudatossá, amikor pontosan ismerjük azokat. Az ismerkedés viszont a kényelmi terünk határainak feszegetésével indul. Ebben mindenképpen számíthatsz rám.
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions