a pitypang - dandelions.hu a pitypang
Miért találkozunk?
A mai modern világ női, azaz mi, nem vagyunk könnyű helyzetben. Számos esetben tűnik úgy, hogy férfi minőségben kell helyt állnunk. Ráadásul a hagyományos női szerepfeladatokat is ugyanúgy el kell látnunk, mint a korábbi korok kizárólag a család és háztartás ügyeivel foglalkozó nőinek. A média sem könnyíti meg a dolgunkat, hiszen megállás nélkül küldi azokat az impulzusokat, melyek a tökéletes nő képét alakítják ki bennünk. Ez a kép azonban a legtöbbször nem a valódi nő képe. Ugyanakkor az ennek a képnek való megfelelési igény számos olyan kihívást állít elénk, melynek megoldása túlmutat rajtunk. Ami persze nem is csoda, hiszen egy hamis kép nem a valódi feladatainkat mutatja meg számunkra. Így térünk le aztán utunkról, és billenünk ki egyensúlyunkból, melynek következménye a sikert megélni képtelen nő. Mi pontosan azért találkozunk, hogy valódi feladataidat megtalálva megélhesd valódi nőiségedet. Ebben támogatlak.
Mikor találkozunk?
A találkozásunk nem a véletlen műve. Amikor elérkezett az idő, hogy találkozzunk, éppen akkor találsz rám. Találkozásunk időpontjában éppen egy olyan feladat megoldása áll mindennapjaid középpontjában, amely meghaladja erődet, és úgy érzed, nem tudod megélni azt a nőt, aki egyébként vagy. Női szerepeink sokrétűek, ezért az, hogy női minőségünk megélése milyen témával kapcsolatban sérül, nagyon különböző lehet. Minden bizonnyal találkozunk, ha megoldásra váró témád a ...


Hogyan dolgozom?
Találkozásunkkor ötvözöm a végzettségeimből származó tudásomat a nőként megélt élettapasztalataimmal. Egy ideig beszélhetsz a felszínről, de én mindig a mélységre vagyok kíváncsi, hiszen ott találkozhatsz valódi önmagaddal. Nekem ezzel a valódi önmagaddal, az igazi nővel van dolgom. Változást elindító igazi felismerés, fejlődést hozó lényegi feloldása a témáddal kapcsolatos korlátozó gondolatmintádnak csak ott történhet. Én ebben segítek Neked. A közös munka során benned való hitemmel és teljes figyelmemmel támogatlak.

Mit kapsz tőlem?
Hiszem, hogy a megoldás benned van, hiszen az oka annak, hogy éppen az adott téma jelent kihívást Számodra, szintén ott rejlik Benned. Feladatom segíteni Téged ezen ok és a korlátozó gondolatmintád felismerésében. Kísérlek a talált minta pozitívvá alakításában, hogy saját erőforrásaidat felismerve rálelj a megoldásodra. Ez fog aztán segíteni, további életedet jobb minőségben élni. Ezen az úton végig kísérlek, bátorítalak, ösztönözlek, inspirállak, támogatlak.
Hivatásom gyakorlása során úgy tekintek Rád, mint egy gyönyörű pitypangra, amelyben ott rejlik a végtelen lehetőség. Minden kis kaszatja egy-egy lehetőség az új életre. Minden egyes megoldásra váró feladat egy-egy lehetőség a változtatásra, a magasabb minőségű folytatásra.
„Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”
Weöres Sándor: Szembe-Fordított-Tükrök

Minden bizonnyal találkozunk, ha ...
Kövess Facebook-on is! | Találkozzunk Youtube-on! made by Marketing Soul Kft.
A Dandelions közösség kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk a dandelions@dandelions.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Szeretettel, Dandelions